Комплексно-механізована лінія призначена для виробництва формового хліба житньо-пшеничного і пшеничного, різної ваги (300-700 грамів).

Устаткування лінії забезпечує виконання наступних технологічних операцій:

  • приготування опари;
  • приготування тіста;
  • тісторозділення;
  • заповнення форм;
  • розстойка;
  • випічка;
  • виїмка з форм готового хліба.

 

Продуктивність печі, т/год, формового хліба - 0,5-1,3

h32

Схема комплексно-механизированной линит производства формового хлеба

Лінія складається:

  1. Дозатор рідких компонентів;
  2. Дозатор борошна;
  3. Машина тістомісильна;
  4. Діжа підкатна;
  5. Діжепідйомник;
  6. Тістороздільник;
  7. Шафа кінцевого вистоювання;
  8. Піч тупикова;
  9. Транспортер охолодження хліба.

© Калинівский машинобудівний завод 1934-2017