Поточно-механізована лінія призначена для виробництва пшеничних сортів хліба. Устаткування лінії забезпечує виконання наступних технологічних операцій:

  • приготування опари;
  • приготування тіста;
  • тісторозділка;
  • розстойка;
  • випічка;
  • упаковка.

 

Продуктивність печі, кг/год, хліба подового білого з суміші борошна пш. В і 1 сортів - 360-890.

Поточно-механізована лінія по виробництву пшеничних виробів

Схема поточно-механізованої лінії по виробництву пшеничних виробів  

Лінія складається:

  • Дозатор рідких компонентів;
  • Дозатор борошна;
  • Машина тістомісильна;
  • Діжа підкатна;
  • Діжепід'ємники;
  • Машина тістомісильна інтенсивного замісу;
  • Тістороздільник;
  • Округлювачі конусні;
  • Шафа попередньої розстойки;
  • Тістозакаточна машина;
  • Посадчик;
  • Шафа кінцевого вистоювання;
  • Нарізник;
  • Піч А2-ХПК c парогенератором і теплоутилізатором;
  • Обприскувач (зволожувач);
  • Транспортер готової продукції;
  • Циркуляційний стіл;
  • Пакувальний автомат.

© Калинівский машинобудівний завод 1934-2017