Особливістю поточно-механізованих ліній для житньо-пшеничних сортів хліба є відсутність шафи попередньої розстойки, округлення тестових заготовок відбувається не на конічних Округлювачах, а на стрічкових V-подібних Округлювачах. У шафі кінцевого вистоювання використовуються як правило люльки з «кошиками» (форми) під круглий або овальний хліб. Широкі можливості тунельних печей А2-ХПК дозволяють використовувати технологічну лінію по виробництву житньо-пшеничних сортів хліба як універсальну, випікаючи на ній пшеничні сорти хліба. Поточно-механізовані лінії ми можемо поставляти в комплектному вигляді «під ключ», а також у вигляді окремих одиниць обладнання.

Устаткування лінії забезпечує виконання наступних технологічних операцій:

  • приготування закваски;
  • приготування тіста;
  • розстойка;
  • укладка або упаковка.
  • виброджування закваски;
  • тісторозділка;
  • випічка.

 

Продуктивність печі, кг/год, хліба подового білого з суміші борошна пш. В і 1 сортів - 360-890.

h19 h20
h21

Схема поточно-механизированной линии по производству ржано-пшеничных подовых сортов хлеба

Лінія складається:

  • Дозатор рідких компонентів;
  • Дозатор борошна;
  • Мішалка для приготування закваски;
  • Насоси;
  • Ємності для виброжування закваски;
  • Видаткова ємність закваски;
  • Ємність закваски для відновлення;
  • Машина тістомісильна з діжею підкатною;
  • Діжепідйомник;
  • Тістороздільник;
  • Тістоформувальник;
  • Посадчик;
  • Шафа вистоювання;
  • Нарізник;
  • Піч А2-ХПК c парогенератором і теплоутилізатором;
  • Обприскувач (зволожувач);
  • Транспортер готової продукції;
  • Циркуляційний стіл;
  • Пакувальний автомат.

© Калинівский машинобудівний завод 1934-2017