Поточно-механізована лінія призначена для виробництва пшеничних сортів хліба. Устаткування лінії забезпечує виконання наступних технологічних операцій:

  • приготування опари;
  • приготування тіста;
  • тісторозділка;
  • розстойка;
  • випічка;
  • упаковка.

 

Продуктивність печі, кг/год, хліба подового білого з суміші борошна пш. В і 1 сортів - 360-890.

Детальніше...

Поточно-механізована лінія призначена для виробництва батонних виробів опарним способом. Устаткування лінії забезпечує виконання наступних технологічних операцій:

  • приготування опари;
  • приготування тіста;
  • тісторозділка;
  • розстойка;
  • випічка;
  • упаковка.

 

Продуктивність печі, кг/год, батонів нарізних (0,5 кг) - 600-1200.

Детальніше...

Особливістю поточно-механізованих ліній для житньо-пшеничних сортів хліба є відсутність шафи попередньої розстойки, округлення тестових заготовок відбувається не на конічних Округлювачах, а на стрічкових V-подібних Округлювачах. У шафі кінцевого вистоювання використовуються як правило люльки з «кошиками» (форми) під круглий або овальний хліб. Широкі можливості тунельних печей А2-ХПК дозволяють використовувати технологічну лінію по виробництву житньо-пшеничних сортів хліба як універсальну, випікаючи на ній пшеничні сорти хліба. Поточно-механізовані лінії ми можемо поставляти в комплектному вигляді «під ключ», а також у вигляді окремих одиниць обладнання.

Устаткування лінії забезпечує виконання наступних технологічних операцій:

  • приготування закваски;
  • приготування тіста;
  • розстойка;
  • укладка або упаковка.
  • виброджування закваски;
  • тісторозділка;
  • випічка.

 

Продуктивність печі, кг/год, хліба подового білого з суміші борошна пш. В і 1 сортів - 360-890.

Детальніше...

Поточно-механізовані лінії по виробництву бубличних виробів спроектовані і поставляються в декількох основних комплектаціях. Розстоєчна шафа розміщена на подовженому поді печі, розстоєчна шафа розташована на окремому транспортері з Пересадочним вузлом. Розстоєчна шафа у вигляді спірального транспортера.

Бубличні лінії комплектуються печами марки А2-ХПК з площею поду 20-50 м2 при ширині пода 2100 мм. Для виробництва сушки печі поставляються за погодженням із замовником з вбудованими парогенераторами. Парогенератор дозволяє забезпечити необхідну кількість пари для процесу ошпарки і вистоювання. Кількість пари регулюється за завданням з пульта управління. Генеруємий пар має великий діапазон регулювання тиску і температури. Пар, що виробляється парогенератором подається в ошпарочно камеру, де через парозволожувачі надходить на тестові заготовки. Довжина ошпарочної камери коливається в залежності від площі пода печі. Камера ошпарки монтується безпосередньо на транспортері печі, тобто сітчастий транспортер має необхідне подовження.

Детальніше...

Здобні сухарі містять значну кількість жиру і цукру, тому процеси бродіння тестових напівфабрикатів і вистоювання заготовок сухарних плит вимагають більшої тривалості. Після формування і укладання в люльки шафи кінцевого вистоювання тестові заготовки сухарних плит піддають розстойці. Пересадка на під тунельної печі відбувається в автоматичному режимі за допомогою пересадочного конвеєра. Випічка сухарних плит проводиться без парозволоження при знижених температурних режимах. Витримка сухарних плит в шафі охолодження необхідна для підвищення жорсткості і пластичності їх структури, що забезпечує мінімальну кількість відходів і браку при різанні. Поточно-механізована лінія з однією піччю працює по 3-змінному режиму: 1-а зміна - випічка сухарних плит, 2-а і 3-я зміни - сушка сухарів. Таким чином, шафа охолодження виконує функції накопичувача, а піч переналагоджується на два різних режиму - випічки і сушки.

Сушка здобних сухарів можлива тільки в хлібопекарських печах, так як промениста складова теплообміну забезпечує отримання необхідної за вимогами стандарту забарвлення бічних сторін сухаря. Високопродуктивні лінії по виробництву здобних сухарів комплектують двома печами: однією - для випічки сухарів, іншою - для сушіння сухарів. При цьому для узгодженої роботи ліній площа поду другої печі повинна бути в два рази більше. Після різання на скибки напівфабрикат розкладають на під печі на бічну сторону за допомогою механізму розкладки. Після сушіння сухарі піддають охолодженню (стабілізації) на конвеєрі і упаковують на автоматах.

Детальніше...

Устаткування лінії забезпечує виконання наступних технологічних операцій:

  • приготування сиропу;
  • приготування тіста;
  • тістоформування;
  • випічка;
  • глазурування;
  • дозрівання глазурі (сушка);
  • упаковка.

 

Продуктивність печі, кг/год, для пряника - 340

Детальніше...

Комплексно-механізована лінія призначена для виробництва формового хліба житньо-пшеничного і пшеничного, різної ваги (300-700 грамів).

Устаткування лінії забезпечує виконання наступних технологічних операцій:

  • приготування опари;
  • приготування тіста;
  • тісторозділення;
  • заповнення форм;
  • розстойка;
  • випічка;
  • виїмка з форм готового хліба.

 

Продуктивність печі, т/год, формового хліба - 0,5-1,3

Детальніше...

© ПрАТ "Калинівский машинобудівний завод" 2011-2023