Поточно-механізована лінія призначена для виробництва батонних виробів опарним способом. Устаткування лінії забезпечує виконання наступних технологічних операцій:
- приготування опари;
- приготування тіста;
- тісторозділка;
- розстойка;
- випічка;
- упаковка.
Продуктивність печі, кг/год, батонів нарізних (0,5 кг) - 600-1200.
Лінія складається:
- Дозатор рідких компонентів;
- Дозатор борошна;
- Машина тістомісильна;
- Діжа підкатна;
- Діжепід'йомники;
- Машина тістомісильна інтенсивного замісу;
- Тістороздільник;
- Округлювачі конусні;
- Шафа попередньої розстойки;
- Тістозакаточна машина;
- Посадчик;
- Шафа кінцевого вистоювання;
- Нарізник;
- Піч А2-ХПК c парогенератором і теплоутилізатором;
- Обприскувач (зволожувач);
- Транспортер готової продукції;
- Циркуляційний стіл;
- Пакувальний автомат.