Пропонуємо проектування та поставку молочних заводів, цехів, виробничих ліній «під ключ», різної продуктивності по переробці коров'ячого, козячого, овечого, верблюжого молока, різних видів молочної сироватки.
Здійснюємо реконструкції існуючих молочних заводів, цехів, - з проведенням попередньої експертизи існуючого обладнання.
Роботи виконуються, виходячи з індивідуальних вимог Замовника - в залежності від виду, кількості та якості вихідної сировини, бажаного асортименту, вимогам, що пред'являються до якості кінцевої продукції.
Розробка проектів здійснюється з урахуванням використання новітніх технічних і технологічних досягнень в області переробки молока і молочної сировини, перевага віддається технологіям, які мають низьке споживання енергоресурсів і дозволяє провести найбільш глибоку безвідходну переробку сировини, результатом чого може стати висока рентабельність виробництва.
Етапи робіт при поставці молочного заводу "під ключ»:
- Аналіз вихідних даних Замовника
- Технологічний розрахунок
- Розрахунок та підбір обладнання
- Розробка технологічної схеми виробництва продукції
- Розробка технологічних ліній з переробки і випуску продукції
- Проектування нового приміщення або реконструкція вже існуючого
- Розробка компоновки обладнання та його об'вязкі
- Передпроектні роботи
- Поставка обладнання
- Доставка до місця установки
- Установка, монтаж, підключення до інженерних споруд і пуско-налагоджувальні роботи обладнання
- Навчання персоналу Замовника роботі на обладнанні
- Здача в експлуатацію
- Гарантійне, післягарантійне та сервісне обслуговування.
Завод включає в себе повний комплект обладнання для переробки та зберігання молока - від приймання до упаковки готового продукту, всі необхідні допоміжні агрегати і оснащення: компресори, бойлери, насоси, фільтра, допоміжні ємності, молочні труби і заслінки, електрокомунікації, прилади контролю.
Все молочне устаткування, яке використовується у проекті - основні агрегати та вузли, ємності, трубопроводи для продукту та ін. - Виготовляються згідно передових технологій і стандартів, з високоякісних сучасних матеріалів, дозволених для використання у харчовій галузі.
У комплект ліній може входити обладнання:
- обладнання з прийому та охолодженню молока;
- пастеризаційні системи різних видів (пластинчасті, трубчасті;)
- сепаратори різних типів і призначення;
- гомогенізатори;
- ємкісне обладнання;
- мембранне обладнання різного призначення (концентрування, фракціонування, знесолення тощо);
- обладнання для згущення - вакуум-випарні установки різних типів;
- станції кристалізації молочного цукру;
- сушильні розпилювальні установки;
- обладнання для фасування;
- станції безрозбірної автоматизованої мийки обладнання;
- різне допоміжне устаткування і оснащення (компресори, бойлери, насоси, фільтри, допоміжні ємності, електрокомунікації, молочні труби і заслінки).